4 spsk natural coconut, kan evt ristet på en tør, varm pande
Skær bananerne i skiver.
Kom smør og sukker på en pande og lad det smelte sammen.
Når det er smeltet sammen til en rimelig tyktflydende masse, tilsættes stødt kanel.
Lad massen boble et øjeblik, tilsæt derefter bananskiver, og lad dem stege til bananerne har suget karamellen - pas på det ikke brænder på.
Kom havregryn i en gryde med vand og kokosmælk, og bring det langsomt i kog.
Lad det simre i 2-4 minutter under omrøring.
Smag grøden til med salt.
Fordel grøden i fire skåle og fordel de karamelliserede bananer ovenpå sammen med et drys kokosflager og evt. friske hindbær, hvis du ønsker et syrligt pift til grøden.
Ingredienser
Grød
4 dl havregryn
4 dl kokosmælk
4 dl vand
salt
Bananer
2 bananer
2 spsk smør
4 spsk sukker
1 tsk stødt kanel
Topping
4 spsk natural coconut, kan evt ristet på en tør, varm pande
Fremgangsmåde
Skær bananerne i skiver.
Kom smør og sukker på en pande og lad det smelte sammen.
Når det er smeltet sammen til en rimelig tyktflydende masse, tilsættes stødt kanel.
Lad massen boble et øjeblik, tilsæt derefter bananskiver, og lad dem stege til bananerne har suget karamellen - pas på det ikke brænder på.
Kom havregryn i en gryde med vand og kokosmælk, og bring det langsomt i kog.
Lad det simre i 2-4 minutter under omrøring.
Smag grøden til med salt.
Fordel grøden i fire skåle og fordel de karamelliserede bananer ovenpå sammen med et drys kokosflager og evt. friske hindbær, hvis du ønsker et syrligt pift til grøden.