Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand, revet ingefær og vaniljekorn – lad det simre under låg i cirka 20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.
Lad den køle af.
Fordel yoghurt i fire skåle - top med æblekompot, fruit mix og evt en form for knas, fx. granola eller hakkede nødder.
Ingredienser
Æblekompot
3 æbler
cirka 1/2 dl vand
15 g revet ingefær
korn fra 1/4 vaniljestang
10 dl yoghurt eller skyr, neutral
Topping
100 g fruit mix
granola, mysli eller nut mix
Fremgangsmåde
Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand, revet ingefær og vaniljekorn – lad det simre under låg i cirka 20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.
Lad den køle af.
Fordel yoghurt i fire skåle - top med æblekompot, fruit mix og evt en form for knas, fx. granola eller hakkede nødder.