Sprøde sommerlige tomat-bruschetta med et twist af blomme og feta. Serveret med sprøde Earth Control græskarkerner og Earth Control tomatsalat dressing. Disse sprøde bruschetta kan både serveres som snack eller forret til sommerens mange stunder. Tomatsalat dressing giver masser af smag og en lille følelse af at sidde på en italiensk café og få serveret skøn bruschetta kombineret med både blommer og feta. Blommerne er med til at give sødme og en komplet smagsoplevelse med salt fra fetaost og sprødhed fra bunden bestående af brød. Disse bruschetta er et fantastisk eksempel på, at en tomatsalat dressing kan bruges til meget mere end klassisk tomatsalat. Tip! Blommer kan sagtens skiftes ud med fersken.
Af Michala Kramer
6 skiver brød, flute eller toast
100 g fetaost
100 g små tomater
1 blomme
Olivenolie
Salt og peber
Frisk basilikum
1 pose Earth Control græskarkerner
3 spsk. olie
3 spsk. vand
1 brev Earth Control tomatsalat dressing mix
Forvarm ovnen til 200ºC almindelig ovn.
Fordel brødskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel tynde skiver af feta på brødet efterfulgt af skiver af tomat og blomme.
Hæld lidt olivenolie udover og drys med salt og peber.
Bag de små bruschetta i 15 minutter, til de er sprøde og let gyldne på toppen.
Hæld olivenolie og vand i en skål og tilsæt 1 brev Earth Control tomatsalat dressing mix.
Rør det godt sammen og lad trække på køkkenbordet indtil servering.
Anret de sprøde bruschetta med dressing på toppen, Earth Control græskarkerner og frisk basilikum.
Ingredienser
6 skiver brød, flute eller toast
100 g fetaost
100 g små tomater
1 blomme
Olivenolie
Salt og peber
Frisk basilikum
1 pose Earth Control græskarkerner
3 spsk. olie
3 spsk. vand
1 brev Earth Control tomatsalat dressing mix
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200ºC almindelig ovn.
Fordel brødskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel tynde skiver af feta på brødet efterfulgt af skiver af tomat og blomme.
Hæld lidt olivenolie udover og drys med salt og peber.
Bag de små bruschetta i 15 minutter, til de er sprøde og let gyldne på toppen.
Hæld olivenolie og vand i en skål og tilsæt 1 brev Earth Control tomatsalat dressing mix.
Rør det godt sammen og lad trække på køkkenbordet indtil servering.
Anret de sprøde bruschetta med dressing på toppen, Earth Control græskarkerner og frisk basilikum.