Grillede grøntsager med dressing af tranebær

30 min
Serveringer: 4
Prøv en fyldig salat med grillet asparges, svampe og en skøn dressing med tranebær og ingefær. Top til sidst med frisk purløg.
Af

Ingredienser

60 g Earth Control tranebær
1 bdt asparges
1 bk bøgehatte – alternativt marksvamp
1 dl purløg, friskhakket

Dressing

1/2 dl olivenolie
1 tsk.ristet sesamolie
1 spsk revet ingefær
1 spsk sesamfrø
1 lille fed revet hvidløg
1 stk øko lime, saft og skal
salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl og knæk asparges ved roden og grill eller rist på tør og hed stegepande. Det tager kun et par minutter, før dine asparges er let grillede, men fortsat har et godt bid. Rens bøgehatte og grill/rist disse på samme vis. Vend grillet grønt sammen med dressing og smag til med salt og peber. Drys med friskhakket purløg og servér.

Tranebær/ingefær-dressing

Pisk olier, limesaft og -skal sammen med sesam. Hak tranebær groft og hæld i dressingen.

Lignende opskrifter