Wraps med græsk dressing

30 min
Serveringer: 2
Hvordan får du følelsen af græsk sommer i Danmark på en nem og hurtig måde? Med Earth Control græsk dressing mix naturligvis! Du skal blot blande vores dressing mix med 1,5 dl, og så er du næsten allerede i Grækenland. Dressingen passer perfekt til salater, eller hvorfor ikke prøve at bruge dressingen på en anden måde i nemme og lækre pandestegte wraps? Disse wraps er græsk-inspirerede og fyldt med aubergine, feta og Earth Control soltørrede tomater. De kan både spises til frokost og aftensmad. Nemmere bliver det ikke!
Af

Ingredienser

2 madpandekager/tortillapandekager
½ aubergine
1 tsk. spidskommen
1 tsk. sød paprika
Oliven, uden sten
100 g feta
Frisk salat
1 pose Earth Control soltørrede tomater
Olie til stegning
Salt og friskkværnet peber
1,5 dl. creme fraiche
1 brev Earth Control græsk dressing mix

Fremgangsmåde

Skyl og skær aubergine i aflange tynde skiver.
Hæld lidt olie på en pande og steg auberginestykkerne i et par minutter.
Tilsæt paprika og spidskommen, og drys med salt og peber.
Gør imens grøntsagerne klar.
Skær salat, feta og oliven i mindre stykker.
Skær også Earth Control soltørrede tomater i små bidder.
Kom de soltørrede tomater op i en skål, dæk dem til med kogende vand og lad dem trække i 15 minutter.
Rør creme fraiche i en skål og tilsæt 1 brev græsk dressing mix.
Rør det godt sammen og sæt til side indtil servering.
På midten af pandekagen tilføjes lidt salat, stegte aubergine, oliven, feta og Earth Control soltørrede tomater.
Luk pandekagen først i de korte ender og luk til sidst pandekagen på den lange led.
Pensl evt. med lidt olie ved lukningen.
Kom de 2 fyldte pandekager på en varm pande med lidt olie.
Vend dem så lukningen vender nedad, og pres gerne begge wraps helt ned mod panden.
Steg dem til begge sider er gyldne.
Servér de lune græske wraps med den kolde græske dressing.

Lignende produkter

Lignende opskrifter