Skyl salaten og riv eller skær den i store stykker, som fordeles på et fad. Skær løget i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med skiver af stegt kylling.
Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Vend dressingen godt rundt i salaten, og top med de sprøde brødcroutoner og revet parmesan til sidst.
Ingredienser
4 små romainesalat eller hjertesalat
1 rødløg eller salatløg
350 g stegt kylling
50 g parmesan
100 g Earth Control Croutoner med fuldkorn
Dressing
1 brev Earth Control Caesar dressing mix
1,5 dl creme fraiche
Fremgangsmåde
Skyl salaten og riv eller skær den i store stykker, som fordeles på et fad. Skær løget i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med skiver af stegt kylling.
Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Vend dressingen godt rundt i salaten, og top med de sprøde brødcroutoner og revet parmesan til sidst.