Sprøde og søde mandler

Earth Control mandler er nøje udvalgt fra USA, hvor det varme klima giver dem gode vækstvilkår. De sprøde og søde mandler har næsten uendelige anvendelsesmuligheder. Mandler kan eksempelvis gøre en verden til forskel som morgenmadstopping eller som en naturlig snack til både børn og voksne.

EC-almond-tree.jpg

Naturlig dyrkning

Earth Control mandler er nøje udvalgt fra USA hvor det varme klima giver dem gode vækstvilkår. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer træet med fine, lyserøde blomster, og 7-8 måneder efter blomstringen modnes frugten. Mandler er i princippet ikke en nød, men en stenfrugt med en frugtig, grøn oval skal yderst. Inden i stenfrugten findes den brune, fugede skal, som du kender, når du køber en pose mandler.

EC-almonds-roasted.jpg

Nænsom forædling

Mandler har blomstringperiode i forårsmånederne og høstes i starten af efteråret, når de grønne skaller er blevet brune. Mandlerne høstes ved at ryste træet, herefter ligger mandlerne i deres skal i en uges tid inden de samles sammen. Mandlerne vaskes rene for jord og skallerne fjernes inde de pakkes i poser.

EC-almon-recipe.jpg

Enkel tilberedning

Gør mandler til en naturlig del af morgenbordet. De gør sig især godt som topping på havregryn, Skyr og i din hjemmelavede mysli. Du kan også nyde dem lige ud af posen som en naturlig sprød snack - eller give børnene lidt med i madkassen, som et lækkert indslag til eftermiddagsmaden.

Find din favorit