Vores ønske er at gøre det let for dig at lykkes med grønne, sunde og naturlige smagsoplevelser. Vi ønsker at du skal komme til din ret. Derfor arbejder vi målrettet for at skabe ærlige og let anvendelige produkter til dig. Vi ved, at gør vi det let og inspirerende, så gør du det lækkert og inviterende.

Nature-EC.jpg

Dyrkning, forædling & tilberedning

Vi forstår sammenhængen mellem dyrkning, forædling og tilberedning. Vi kalder denne værdikæde for Earth Control. Fordi værdien i produktet sikres, når vi dyrker og høster med respekt for den jord, der skal forblive sund og frugtbar. Og fordi værdien rigtigt kommer til sin ret, når du får produktet i hænderne. Vi ved, du søger den ægte vare.

Lær mere om dyrkning, forædling og tilberedning af vores nøje udvalgte råvarer.

EC-about.jpg

En verden til forskel

Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugt fra hele verden, der gør det nemt og lækkert for dig at sætte prikken over i’et og nyde grønne, sunde og naturlige smagsoplevelser.
Til de morgener, hvor du har behov for ekstra energi. Til den lille sult på farten og den lækre snack i sofaen. Til den ret, du har lavet så mange gange før og den salat, hvor der lige mangler noget. Til den aften, hvor du vil prøve noget helt nyt. Kort sagt, så gør vores naturlige produkter en verden til forskel for dig, når du har travlt, gerne vil nyde naturligt og får nye smagsoplevelser i et snuptag.

EC-about1.jpg

Nye smagsoplevelser

Earth Control er til dig, som interesserer sig for, hvor produkterne kommer fra og søger det autentiske. Earth Control er til dig, der hele tiden prøver at bevæge dine smagsoplevelser væk fra det ordinære. Det er følelsen af at lykkes. Fordi du har fået smag for at bevæge dig væk fra vanens magt og mod på at eksperimentere. Og hey. Det er jo bare mad. Der er jo en første gang for alting. Og måske bliver glæden ved at prøve noget nyt netop det, der gør dig til et stærkere, gladere og mere nysgerrigt menneske?
Måske kan du gøre det til en vane at bryde vanen, fordi der er smagen til forskel. Smagen. Det er jo den, det handler om. Vores produkter er nøje udvalgt til at skabe større smagsoplevelser i din hverdag.