Sæsonens lækreste vintersalater, bagværk og julekonfekt

De mørke måneder er over os, og tiden er inde til hjemlig hygge og tid sammen i køkkenet. Vi har derfor udvalgt opskrifter til dig på smagfulde vintersalater, med sæsonens grønt, bagværk og moderne julekonfekt, som gerne skulle skabe lidt ekstra varme hjemme hos dig i den kolde tid.

Det grønne måltid har en god plads på bordet, og med vores salatopskrifter inspirerer vi med sæsonens grønt. Her nedenfor finder du en sprød opskrift på rødkålssalat med et twist - måske er det i år, du skifter den klassiske rødkålssalat ud med? Vi har naturligvis også vintersalater med spidskål, blomkål, figner og tranebær og hvad der ellers hører til sæsonen.

Leder du efter skønne snacks til julehyggen? Vi har for eksempel mandler overtrukket med chokolade og snackdadler med lakrids, som kan nydes lige ud af posen. Hvis du er vild med at stå i køkkenet, guider vi til hjemmehyggen med opskrifter på brunkager, rocky road og julekonfekt. Se nedenfor for masser af smagfuld inspiration til din jul og garanteret decemberhygge!

 

Vinterens lækreste salater

Sprøde salater med sæsonens råvarer og nøje udvalgt topping som vores figner, tranebær og hasselnødder. Hos Earth Control er vi vilde med at inspirere til grønne måltider hele året rundt, også om vinteren. Vi har toppet en frisk rødkålssalat med figner og hasselnødder for ekstra bid og et twist til en klassisk varm rødkålssalat. Prøv opskriften i den kolde tid, eller hvorfor ikke komme et friskt og grønt måltid på bordet juleaften? Hvis du er mere til sprøde vintersalater, foreslår vi at kombinere dem med saftige tranebær eller figner for ekstra bid. Du kan naturligvis altid finde alle vores opskrifter på salater her.

Vintersalat med tranebær, syltede rødløg & fetadressing

112885-080434-IMG 1467 Vintersalat med spidskål, pære og tranebær.png

Rødkålssalat med appelsin, figner og ristede hasselnødder

82223-230106-rodkalsalat hasselnod 400x500px.png

Vinterblomkålssalat med kikærter & figner

112889-082401-IMG 1479 Vintersalat med tyndskåret blomkål, kikærter & figner.png

Opskrifter til hjemmebag

Er du også vild med at bage derhjemme? Kan du allerede mærke, hvordan den søde duft af varme julekrydderier fylder dit hjem? Vores lækre juleopskrifter er så nemme, at de kan laves for dig selv i ro og mag - eller du kan tage din partner, børnene eller en god ven under armen og gå igang i køkkenet.

Psst.. Brunkager kan naturligvis stikkes ud i alle former, hvis du er mere til stjerner eller hjerter end de almindelige runde. Du kan derudover også vælge lige de ingredienser i opskrifterne, som falder i din smag. I brunkager foreslår vi mandelsplitter eller hasselnødder. Men du kan også vælge cashewnødder eller pekannødder, hvis det er dine favoritter. Opskriften på rocky roads kan også varieres i det uendelige. Opskriften indeholder appelsinskal, men hvis du er mere til limeskal med et twist - så siger vi: prøv det og få din helt personlige smag på dine julegodter!

Brunkager med mandelsplitter & pistacienødder

112881-081754-IMG 1491 Brunkager med mandelsplitter & pistacien├╕dder.png

Rocky Road med appelsinskal, dadler & frysetørrede bær

112883-080653-IMG 1487 Rocky Road med appelsinskal.png

Julekonfekt

Brug vores nøje udvalgte abrikoser, figner, mandler, pistaciekerner og dadler til at skabe lækre og sundere julekonfekt! Her finder du tre smagfulde opskrifter, som topper din december. Vores opskrifter er nemme at lave, så alle kan være med! Leder du efter andre søde sager? Så har vi naturligvis endnu flere opskrifter på søde sager her!

Dadeltrøfler

112894-081559-P1980366-Edit.png

Abrikoskugler

112898-081025-P1980357-Edit.png

Figenbarer

112902-081130-P1980396.png

Se alle juleprodukter