Dadler

Earth Control Dadler er nøje udvalgte fra det subtropiske klima i Tunesien og Iran. Dadler har en karamelagtig sødme, som gør dem til den perfekte, naturlige snack, der kan nydes lige ud af posen. 

Naturlig dyrkning

Daddelpalmerne vokser i det tørre subtropiske klima i ørkenområderne i Tunesien og Iran. Dadlen er en kulturplante, som har været dyrket i mere end 8000 år. Det tager 8 år, før man kan høste dadler fra palmen, men til gengæld har daddelpalmen en livscyklus, der kan vare op til 100 år. 

Nænsom forædling

De solmodne dadler høstes i oktober til november, når dadlerne har fået en flot, gul-orange farve. Efter høsten udstenes dadlerne og tørres i solen.

Enkel tilberedning

I vores sortiment finder du både stenfrie dadler, økologiske dadler og dadler med smag. Dadler er den perfekte snack lige fra posen. Dadler kan også bruges til bagning og søde sager som raw barer og dadelkugler. De giver en karamelagtig, naturlig sødme. Dadler kan sagtens anvendes til meget andet end en snack til jul. F.eks. passer sødmen rigtigt godt til tørre, saltede oste eller stegt på panden indrullet i skinke eller bacon til tapasbordet.

Find din favorit