De gourmetagtige jumborosiner

Earth Control jumborosiner er nøje udvalgt fra Chile og anses for at være gourmet-agtige på grund af størrelsen, den særligt søde smag og ikke mindst saftigheden. Jumborosiner gør en verden til forskel som morgenmadstopping eller som en naturlig sød snack til både børn og voksne.

jumbo-rasins-1080x800.jpg

Naturlig dyrkning

Vores jumborosiner er fra den centrale og nordlige del af Chile i Sydamerika hvor klimaet giver vindruerankerne gode vækstvilkår. Sorten hedder "Jumbo Flame" og de store saftige rosiner er egentlig sekundært. Jumbo Flame druerne dyrkes nemlig primært som friske vindruer til spisning. Dermed er de tørrede, store og saftige rosiner af meget høj kvalitet og med en særlig sød smag.

EC-jumbo-rasins-1080x600.jpg

Nænsom forædling

Jumbo Flame druen høstes i februar og marts, hvorefter de friske druer vaskes og sorteres inden de tørres i den varme sol i Chile.

EC-jumbo-rasin-salad.jpg

Enkel tilberedning

Gør jumborosiner til en naturlig del af morgenbordet. De store, saftige rosiner gør sig især godt som topping på havregryn, Skyr og i din hjemmelavede mysli. Du kan også nyde dem lige ud af posen som en naturlig sød snack - eller give børnene lidt med i madkassen som det søde indslag til eftermiddagsmaden.

Find din favorit