Glutenfri nøddeboller med tranebær og græskarkerner.

45 min
Serveringer: 12
Nødder, kerner og tørret frugt gør sig godt i glutenfrit bagværk som f.eks. disse nøddeboller. Nyd de fyldige nøddebrød med sødme fra tranebær på madpakken eller som et mættende morgenmadsbolle til at snuppe med på farten.
Af

Ingredienser

100 g hasselnødder
100 g mandler
100 g hørfrø
1 spsk chiafrø
100 g solsikkekerner
50 g Earth Control græskarkerner
50 g sesamfrø
60 g Earth Control tranebær
6 stk æg
2 spsk neutral olie
1/2 tsk salt

Fremgangsmåde

Hak hasselnødderne groft og bland dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen – det er nok bare at bruge en ske til at røre dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme af papir, og bag bollerne ved 180 grader, varmluft, i ca. 30-35 minutter.
TIP!
Nemme at tage med på farten evt. med lidt smør, ost eller marmelade.
Brød kan sagtens bages uden mel, gær og hævetid. Bag med nødder og tørret frugt for et nemt, glutenfrit stenalderbrød.

Lignende opskrifter