Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
Dressing
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Juleinspiration
Morgenmadsinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
DK
DK
SE
FI
Muffins med valnødder & squash
Brød & Bagværk
30 min
Serveringer: 8
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g mandelmel
2 tsk bagepulver
75 g Earth Control valnødder, grofthakkede
1 moden banan
2 æg
50 g kokosolie eller smør, smeltet
125 g squash, revet
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Bland mandelmel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i otte muffinsforme og bag dem i 25-28 minutter, eller til de er gennembagte.
Lad dem køle helt af, inden de spises - de kan lunes igen eller ristes.
Ingredienser
150 g mandelmel
2 tsk bagepulver
75 g Earth Control valnødder, grofthakkede
1 moden banan
2 æg
50 g kokosolie eller smør, smeltet
125 g squash, revet
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Bland mandelmel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i otte muffinsforme og bag dem i 25-28 minutter, eller til de er gennembagte.
Lad dem køle helt af, inden de spises - de kan lunes igen eller ristes.
Lignende opskrifter
Valnøddeboller med ølandshvedemel og manitoba mel
Glutenfri muffins med nødder
Glutenfri nøddeboller med tranebær og græskarkerner.
Opskrift på madpakke-boller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent