Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Falafler i mellemøstlig bowle med grillet grønt og pinjekerner
30 min
Serveringer: 3
Lyst til let og lækker vegetarisk mad i aften? Lav dine egne falafler og server dem med dit ynglingstilbehør.
Af
Earth Control
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pakke Earth Control Falafler
4 dl kogt quinoa
1 stk squash
1 stk moden avokado, skåret i skiver
250 g cherrytomater, skåret i halve
1 stk lille rødløg, skåret i tynde strimler
4 spsk friske granatæblekerner
1 pose Earth Control pinjekerner
1 håndfuld frisk, grovhakket persille
Evt. lidt sorte oliven
Tahindressing
4 spsk creme fraiche
1 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk tahin
1/2 tsk presset hvidløg
Salt og peber
Kog quinoa efter anvisning på posen og afkøl let.
Rør ingredienserne sammen til dressingen og lad hvile.
Rist pinjekerner på en varm pande, giv et drys salt når de er gyldne og kom i en skål.
Skær squash i brede strimler på langs og grill dem herefter på den varme pande i olivenolie i 3-5 min.
Krydre med salt og peber.
Klargør herefter øvrige grøntsager.
Lav falaflerne efter anvisning på pakken.
Fordel kogt quinoa i skåle og anret grillet squash, tomater, avocado, rødløg og granatæblekerner ovenpå.
Fordel de sprøde, lune falafler i skålene.
Top til sidst med ristede pinjekerner, tahin-dressing samt persille og server med sorte oliven.
Velbekomme!
Tip! Du kan også servere denne bowle med en cremet hummus i stedet for tahin-dressing.
Ingredienser
1 pakke Earth Control Falafler
4 dl kogt quinoa
1 stk squash
1 stk moden avokado, skåret i skiver
250 g cherrytomater, skåret i halve
1 stk lille rødløg, skåret i tynde strimler
4 spsk friske granatæblekerner
1 pose Earth Control pinjekerner
1 håndfuld frisk, grovhakket persille
Evt. lidt sorte oliven
Tahindressing
4 spsk creme fraiche
1 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk tahin
1/2 tsk presset hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog quinoa efter anvisning på posen og afkøl let.
Rør ingredienserne sammen til dressingen og lad hvile.
Rist pinjekerner på en varm pande, giv et drys salt når de er gyldne og kom i en skål.
Skær squash i brede strimler på langs og grill dem herefter på den varme pande i olivenolie i 3-5 min.
Krydre med salt og peber.
Klargør herefter øvrige grøntsager.
Lav falaflerne efter anvisning på pakken.
Fordel kogt quinoa i skåle og anret grillet squash, tomater, avocado, rødløg og granatæblekerner ovenpå.
Fordel de sprøde, lune falafler i skålene.
Top til sidst med ristede pinjekerner, tahin-dressing samt persille og server med sorte oliven.
Velbekomme!
Tip! Du kan også servere denne bowle med en cremet hummus i stedet for tahin-dressing.
Lignende opskrifter
Wraps med græsk dressing
Wrap med kylling, cashewnødder & flødeost
Tapas sommerspyd med caesardressing
Bruschetta med tomatsalat dressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent