Falafler i mellemøstlig bowle med grillet grønt og pinjekerner

30 min
Serveringer: 3
Lyst til let og lækker vegetarisk mad i aften? Lav dine egne falafler og server dem med dit ynglingstilbehør.
Af

Ingredienser

1 pakke Earth Control Falafler
4 dl kogt quinoa
1 stk squash
1 stk moden avokado, skåret i skiver
250 g cherrytomater, skåret i halve
1 stk lille rødløg, skåret i tynde strimler
4 spsk friske granatæblekerner
1 pose Earth Control pinjekerner
1 håndfuld frisk, grovhakket persille
Evt. lidt sorte oliven

Tahindressing

4 spsk creme fraiche
1 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk tahin
1/2 tsk presset hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoa efter anvisning på posen og afkøl let.
Rør ingredienserne sammen til dressingen og lad hvile.
Rist pinjekerner på en varm pande, giv et drys salt når de er gyldne og kom i en skål.
Skær squash i brede strimler på langs og grill dem herefter på den varme pande i olivenolie i 3-5 min.
Krydre med salt og peber.
Klargør herefter øvrige grøntsager.
Lav falaflerne efter anvisning på pakken.
Fordel kogt quinoa i skåle og anret grillet squash, tomater, avocado, rødløg og granatæblekerner ovenpå.
Fordel de sprøde, lune falafler i skålene.
Top til sidst med ristede pinjekerner, tahin-dressing samt persille og server med sorte oliven.
Velbekomme!
Tip! Du kan også servere denne bowle med en cremet hummus i stedet for tahin-dressing.

Lignende opskrifter