Lav dine egen lækre pesto med soltørrede tomater til en indbydende tapas-anretning. Den kan både laves på pinjekerner og usaltede cashewnødder.
Af Earth Control
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande. Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg. Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.
Nydes med friskbagt brød.
Ingredienser
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande. Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg. Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.