Klassisk og velsmagende tomatpesto med soltørrede tomater og pinjekerner. Perfekt til tapas eller som dressing på en skøn pastasalat. Velbekomme.
Af Nordish.dk
1 pose Earth Control soltørrede tomater
60 g Earth Control Pinjekerner
1,5 dl olivenolie
40 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i 10 minutter. Rist pinjekerner på en tør pande til de gyldne. Hæld vandet fra de soltørrede tomater. Blend de soltørrede tomater sammen med olivenolie, revet parmesan, pinjekerner og hvidløg. Smag evt. til med salt. De tørrede tomater er i sig selv ret salte, så pestoen behøver nødvendigvis ikke mere salt.
Ingredienser
1 pose Earth Control soltørrede tomater
60 g Earth Control Pinjekerner
1,5 dl olivenolie
40 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i 10 minutter. Rist pinjekerner på en tør pande til de gyldne. Hæld vandet fra de soltørrede tomater. Blend de soltørrede tomater sammen med olivenolie, revet parmesan, pinjekerner og hvidløg. Smag evt. til med salt. De tørrede tomater er i sig selv ret salte, så pestoen behøver nødvendigvis ikke mere salt.