Pift den klassiske kartoffelsalat op med ristede græskarkerner som topping. Kartoffelsalat er et hit hos både store og små.
Af Nordish.dk
700 g små kartofler
1 bundt bredbladet persille
2 dl olivenolie
30 g Earth Control pinjekerner
30 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Saft fra 1 stor citron
Salt og peber
Pynt
1 håndfuld Earth Control ristede græskarkerner
Vask persille og slyng det fri for vand i en salatslynge. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Blend persille, pinjekerner, olivenolie, citronsaft og hvidløg. Riv frisk parmesan i pestoen og smag den til med salt og peber.
Kog kartoflerne med rigeligt salt til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og vend persillepestoen med kartoflerne. Pynt kartoffelsalaten med ristede græskarkerner og server!
Ingredienser
700 g små kartofler
1 bundt bredbladet persille
2 dl olivenolie
30 g Earth Control pinjekerner
30 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Saft fra 1 stor citron
Salt og peber
Pynt
1 håndfuld Earth Control ristede græskarkerner
Fremgangsmåde
Vask persille og slyng det fri for vand i en salatslynge. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Blend persille, pinjekerner, olivenolie, citronsaft og hvidløg. Riv frisk parmesan i pestoen og smag den til med salt og peber.
Kog kartoflerne med rigeligt salt til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og vend persillepestoen med kartoflerne. Pynt kartoffelsalaten med ristede græskarkerner og server!