Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Wrap med kylling, cashewnødder & flødeost
15 min
Serveringer: 4
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 tortilla wraps
4-6 spsk flødeost, gerne med urter
50 g babyspinat
1 æble, i tynde skiver
1 peberfrugt, i tynde skiver
200 g kyllingepålæg eller en rest kogt/stegt kylling
100 g Earth Control cashewnødder, natural
Smør hver tortilla med flødeost og fordel herefter babyspinat, skiver af æble, peberfrugt og kylling.
Hak cashewnødderne groft og drys dem henover fyldet.
Rul hver wrap sammen og pak dem ind i madpakkepapir eller film og opbevar dem på køl, indtil de skal spises.
Ingredienser
4 tortilla wraps
4-6 spsk flødeost, gerne med urter
50 g babyspinat
1 æble, i tynde skiver
1 peberfrugt, i tynde skiver
200 g kyllingepålæg eller en rest kogt/stegt kylling
100 g Earth Control cashewnødder, natural
Fremgangsmåde
Smør hver tortilla med flødeost og fordel herefter babyspinat, skiver af æble, peberfrugt og kylling.
Hak cashewnødderne groft og drys dem henover fyldet.
Rul hver wrap sammen og pak dem ind i madpakkepapir eller film og opbevar dem på køl, indtil de skal spises.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent