Farverig tomatsalat med pinjekerner & frisk mozzarella
Salat
15 min
Serveringer: 4
Af Ditte Ingemann
500 g tomater, gerne forskellige farver og form
½ bdt frisk basilikum
1 rødløg
125 g frisk mozzarella
30 g Earth Control pinjekerner
2 tsk tørret oregano
Dressing
1 brev Earth Control tomat salat dressing mix
3 spsk olivenolie
3 spsk vand
Skær tomaterne i halve eller kvarte, alt efter tomaternes størrelse. Hak basilikum fint, og bland det sammen med tomaterne. Skær rødløget i helt tynde skiver eller hak det helt fint. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, indtil de bliver gyldne.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Hæld dressingen over tomaterne, fordel rustikke stykker af frisk mozzarella hen over salaten. Drys til sidst med pinjekerner og tørret oregano.
Ingredienser
500 g tomater, gerne forskellige farver og form
½ bdt frisk basilikum
1 rødløg
125 g frisk mozzarella
30 g Earth Control pinjekerner
2 tsk tørret oregano
Dressing
1 brev Earth Control tomat salat dressing mix
3 spsk olivenolie
3 spsk vand
Fremgangsmåde
Skær tomaterne i halve eller kvarte, alt efter tomaternes størrelse. Hak basilikum fint, og bland det sammen med tomaterne. Skær rødløget i helt tynde skiver eller hak det helt fint. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, indtil de bliver gyldne.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Hæld dressingen over tomaterne, fordel rustikke stykker af frisk mozzarella hen over salaten. Drys til sidst med pinjekerner og tørret oregano.