Grøn salat med syltede rødløg, grønne asparges & feta
Salat
20 min
Serveringer: 4
Af Ditte Ingemann
Syltede rødløg
2 rødløg
½ dl æblecidereddike
½ dl vand
1 tsk salt
4 spsk sukker
Andet
100 g grøn salatmix eller fx. rucola eller babyspinat
200 g grønne asparges
2 pærer
75 g feta
75 g Earth Control ristet salatmix
Dressing
1 brev Earth Control Græsk dressing mix
1,5 dl creme fraiche
Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt og sukker i en gryde, og giv det et opkog. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl indtil løgene skal bruges.
Knæk den trævlede ende af alle aspargesene – knækket skal gerne virke naturligt. Skær herefter aspargesene i stykker af 2-3 cm og fordel dem på et fad sammen med den rengjorte, grønne salat.
Skær pærerne i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med rustikke stykker af feta og drys inden servering med ristet salatmix.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. Server dressingen sammen med salaten.
Ingredienser
Syltede rødløg
2 rødløg
½ dl æblecidereddike
½ dl vand
1 tsk salt
4 spsk sukker
Andet
100 g grøn salatmix eller fx. rucola eller babyspinat
200 g grønne asparges
2 pærer
75 g feta
75 g Earth Control ristet salatmix
Dressing
1 brev Earth Control Græsk dressing mix
1,5 dl creme fraiche
Fremgangsmåde
Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt og sukker i en gryde, og giv det et opkog. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl indtil løgene skal bruges.
Knæk den trævlede ende af alle aspargesene – knækket skal gerne virke naturligt. Skær herefter aspargesene i stykker af 2-3 cm og fordel dem på et fad sammen med den rengjorte, grønne salat.
Skær pærerne i tynde skiver og kom dem i salaten sammen med rustikke stykker af feta og drys inden servering med ristet salatmix.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. Server dressingen sammen med salaten.