Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Hjemmelavede nøddebarer
45 min
Serveringer:
Lav dine egne lækre nøddebarer, der smager af jule og hygge. Fyld med nødder, lidt tørret frugt og julekrydderi.
Af
Mads Nybro
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose Earth Control Nøddemix naturel
30 g Earth Control Græskarkerner
120 g Tørret frugt f.eks. abrikoser, figner, dadler eller tranebær
160 g Finvalset havregryn
2 stk Øko appelsiner, skallen herfra
100 g Smør
100 g Peanut Butter
120 g Brun Farin
60 g Akacie-honning
1/2 tsk Stødt kanel
1 tsk Stødt ingefær
1/2 Stødt kardemomme
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 160°C.
Hak nødderne groft.
Skær tørret frugt i små stykker.
Bland havregryn, nødder, kerner og tørret frugt i en skål.
Smelt smør, peanut butter, brun farin, honning, appelsinskal og krydderier i en gryde ved lav varme.
Hæld blandingen over de tørre ingredienser og vend godt sammen.
Kom blandingen i en form (cirka 22x15cm) beklædt med bagepapir.
Pres overfladen jævn.
Bages i 30-35 min. ved 160°C.
Køles helt af inden det skæres i barer.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Ingredienser
1 pose Earth Control Nøddemix naturel
30 g Earth Control Græskarkerner
120 g Tørret frugt f.eks. abrikoser, figner, dadler eller tranebær
160 g Finvalset havregryn
2 stk Øko appelsiner, skallen herfra
100 g Smør
100 g Peanut Butter
120 g Brun Farin
60 g Akacie-honning
1/2 tsk Stødt kanel
1 tsk Stødt ingefær
1/2 Stødt kardemomme
Fremgangsmåde
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 160°C.
Hak nødderne groft.
Skær tørret frugt i små stykker.
Bland havregryn, nødder, kerner og tørret frugt i en skål.
Smelt smør, peanut butter, brun farin, honning, appelsinskal og krydderier i en gryde ved lav varme.
Hæld blandingen over de tørre ingredienser og vend godt sammen.
Kom blandingen i en form (cirka 22x15cm) beklædt med bagepapir.
Pres overfladen jævn.
Bages i 30-35 min. ved 160°C.
Køles helt af inden det skæres i barer.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Lignende opskrifter
Juletapas konfekt
Chia parfait
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Grøn Smoothie Bowl med dadler og mandler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier