Veggieburger med grøntsagsbøf

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

Grøntsagsbøffer

300 g grøntsager, fx gulerødder, squash og/eller rødbeder
1 rødløg
150 g revet cheddar
125 g havregryn
30 g Earth Control pinjekerner
1 stort fed hvidløg - presset
2 æg
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Olie til stegning

Fyld til burgers

4 burgerboller
½ dl mayonnaise eller anden dressing
8 blade hjertesalat
2 tomater i skiver
½ dl syltede rødløg

Fremgangsmåde

Riv grøntsagerne og løg groft.
Rør grøntsager og løg sammen med ost, havregryn, pinjekerner, hvidløg, æg, salt og peber.
Form 4 flade, store bøffer eller 8 mindre. Steg bøfferne i lidt olie ved jævn varme i 10-15 min.
Lun burgerbollerne og smør dem med mayo.
Fyld bollerne med grøntsagsbøffer, salat, tomater og syltede rødløg.

Lignende opskrifter