Blomkålssalat med pinjekerner

15 min
Serveringer: 4
Nyd en lækker, fyldig blomkålssalt med pinjekerner, tomater og friske krydderurter.
Af

Ingredienser

1/2 blomkålshoved
250 g gule tomater
1 bdt rød basilikum
6 stk stængler bredbladet persille
2 spsk Earth Control ristede pinjekerner

Dressing

1 spsk olivenolie
1 tsk honning
1/2 lime saft her fra
salt og peber

Fremgangsmåde

Riv små buketter af blomkålen på et groft rivejern så de bliver til blomkåls-couscous.
Halver tomaterne og bland dem med blomkålen.
Hak persille og basilikum groft og kom det i salaten.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og top med ristede pinjekerner.
Nydes som tilbehør til krydrede hakkebøffer eller svinekød f.eks. grillede koteletter.

Lignende opskrifter