Denne pastasalat er et hit hos hele familien. Sprøde sukkerærter, søde tranebær og en mild dressing er nøje sammensat så den passer til både børn og voksne.
Af Ditte Ingemann
200 g fuldkornspasta
1 rødløg
200 g Earth Control sukkerærter
75 g Earth Control tørrede tranebær
Dressing
1 håndfuld frisk basilikum
3-4 spsk olivenolie
½ øko citron, saft og skal herfra
Kog pastaen efter anvisning på posen.
Lad pastaen køle og dryppe af i en sigte.
Hak rødløg helt fint.
Blanchér sukkerærterne og skær dem derefter ud i tynde strimler.
Vend pastaen sammen med løg og sukkerærter, og drys med tørrede tranebær.
Hak basilikum fint og kom det i en skål med de øvrige ingredienser til dressingen – rør godt sammen og smag til.
Vend dressingen godt rundt i salaten og kom evt. lidt ekstra basilikum på toppen inden servering.
Ingredienser
200 g fuldkornspasta
1 rødløg
200 g Earth Control sukkerærter
75 g Earth Control tørrede tranebær
Dressing
1 håndfuld frisk basilikum
3-4 spsk olivenolie
½ øko citron, saft og skal herfra
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning på posen.
Lad pastaen køle og dryppe af i en sigte.
Hak rødløg helt fint.
Blanchér sukkerærterne og skær dem derefter ud i tynde strimler.
Vend pastaen sammen med løg og sukkerærter, og drys med tørrede tranebær.
Hak basilikum fint og kom det i en skål med de øvrige ingredienser til dressingen – rør godt sammen og smag til.
Vend dressingen godt rundt i salaten og kom evt. lidt ekstra basilikum på toppen inden servering.