Couscoussalat med bagte gulerødder, yoghurtdressing & friske urter

Salat
25 min
Serveringer: 4
Af

Ingredienser

4 gulerødder
2 spsk olivenolie
1 tsk chiliflager
Salt og peber
3 dl couscous
1 spsk olivenolie
1 tsk havsalt
2 håndfulde urter, fx mynte, koriander, persille eller et mix
200 g jordbær
75 g Earth Control tranebær
Dressing
2 dl yoghurt, naturel
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
skal fra 1/2 øko citron
1/2 rødløg, finthakket
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rens gulerødderne, og skær dem i stykker af cirka 1-2 cm.
Vend stykkerne med olie, chiliflager, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag gulerødderne ved 200 grader i cirka 25 minutter.
Gulerødderne må gerne blive gyldne og let sprøde i kanterne.
Kom couscous i en skål, hæld kogende vand over, film skålen, og lad det trække i cirka 10-15 minutter.
Når couscousgrynene har trukket færdig, røres olie, salt og hakkede urter i.
Kom salaten i en stor skål eller et fad - fordel de bagte gulerødder over salaten sammen med kvarte jordbær og tranebær.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Fordel skefulde af dressingen over salaten inden servering. Kan evt. serveres med lune fladbrød.

Lignende produkter

Lignende opskrifter