Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
Dressing
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Sommersalater
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Grøn salat med grissini & balsamicodressing
Salat
15 min
Serveringer: 4
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g grøn salat mix
200 g cherrytomater
1 agurk
1 moden avocado
4 spsk syltede rødløg
1 pose Earth Control Grissini, tomat & oregano, 80 g
Dressing
4 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
1 tsk flydende honning
2 tsk grov sennep
salt og peber
Kom den rengjorte, grønne salat i en skål. Halver tomaterne og kom dem i skålen.
Skær agurken i rustikke tern, avocado i skiver, og kom det i skålen sammen med syltede rødløg.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen i salaten, fordel den på et fad, og drys med grissini inden servering.
Ingredienser
100 g grøn salat mix
200 g cherrytomater
1 agurk
1 moden avocado
4 spsk syltede rødløg
1 pose Earth Control Grissini, tomat & oregano, 80 g
Dressing
4 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
1 tsk flydende honning
2 tsk grov sennep
salt og peber
Fremgangsmåde
Kom den rengjorte, grønne salat i en skål. Halver tomaterne og kom dem i skålen.
Skær agurken i rustikke tern, avocado i skiver, og kom det i skålen sammen med syltede rødløg.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen i salaten, fordel den på et fad, og drys med grissini inden servering.
Lignende produkter
GRISSINI ITALIAN SPICES
80 g
Lignende opskrifter
Vinterblomkålssalat med kikærter & figner
Vintersalat med tranebær, syltede rødløg & fetadressing
Couscoussalat med bagte gulerødder, yoghurtdressing & friske urter
Grøn salat med syltede rødløg, grønne asparges & feta
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent