Sprød hjertesalat med jordbær, ristede pinjekerner og estragon. Helt enkle og lækre ingredienser, der tilsammen skaber en fantastisk salat, som både smager skønt af sommer og som pynter med fine farver på tallerkenen.
Af Nordish.dk
2 stk hjertesalat
250 g jordbær
30 g Earth Control pinjekerner
Et par kviste frisk estragon
Dressing
3 spsk olivenolie
1 tsk sennep
1 tsk honning
1 tsk sherryeddike
2 tsk citronsaft
Salt og peber
Skyl hjertesalaten og slyng den derefter fri for vand i en salatslynge.
Riv salaten ud i mundrette stykker og anret det på et fad.
Skyl jordbær og skær dem ud i halve.
Anret dem på hjertesalaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne.
Lad dem derefter køle af på en tallerken.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og krydr salaten med salt og peber.
Pynt med ristede pinjekerner og estragon blade.
Ingredienser
2 stk hjertesalat
250 g jordbær
30 g Earth Control pinjekerner
Et par kviste frisk estragon
Dressing
3 spsk olivenolie
1 tsk sennep
1 tsk honning
1 tsk sherryeddike
2 tsk citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl hjertesalaten og slyng den derefter fri for vand i en salatslynge.
Riv salaten ud i mundrette stykker og anret det på et fad.
Skyl jordbær og skær dem ud i halve.
Anret dem på hjertesalaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne.
Lad dem derefter køle af på en tallerken.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og krydr salaten med salt og peber.