En lækker asiatisk måltidssalat med nudler, edamamebønner og vores ristede peanuts som topping.
Af Ditte Ingemann
150 g boghvedenudler
200 g bælgede edamamebønner
1/2 agurk
1 bdt koriander
4 spsk Earth Control ristede & saltede peanuts
Dressing
2 tsk sesamolie
1 spsk limesaft
1 tsk fiskesauce
1 tsk jordnøddeolie
1 tsk soja
4-5 stk tørrede limeblade
Kog nudlerne i letsaltet vand i 8-10 min til de er møre. Si vandet fra og lad afkøle. Anvender du frosne, bælgede edamamebønner, så hæld lidt kogende vand over dem og lad stå et par minutter. Skær agurken i lange, tynde strimler, hak koriander og peanuts groft. Hak limebladene fint og bland med alle ingredienserne til dressingen. Vend de afkølede nudler med agurk, edamamebønner og dressing. Top til sidst med peanuts og koriander. Nydes evt. til grillet oksekød eller lynstegte rejer.
TIP!
I stedet for peanuts kan du også variere med andre ristede og saltede nødder. F.eks. Earth Contol Ristede og saltede cashewnødder eller mandler.
Ingredienser
150 g boghvedenudler
200 g bælgede edamamebønner
1/2 agurk
1 bdt koriander
4 spsk Earth Control ristede & saltede peanuts
Dressing
2 tsk sesamolie
1 spsk limesaft
1 tsk fiskesauce
1 tsk jordnøddeolie
1 tsk soja
4-5 stk tørrede limeblade
Fremgangsmåde
Kog nudlerne i letsaltet vand i 8-10 min til de er møre. Si vandet fra og lad afkøle. Anvender du frosne, bælgede edamamebønner, så hæld lidt kogende vand over dem og lad stå et par minutter. Skær agurken i lange, tynde strimler, hak koriander og peanuts groft. Hak limebladene fint og bland med alle ingredienserne til dressingen. Vend de afkølede nudler med agurk, edamamebønner og dressing. Top til sidst med peanuts og koriander. Nydes evt. til grillet oksekød eller lynstegte rejer.
TIP!
I stedet for peanuts kan du også variere med andre ristede og saltede nødder. F.eks. Earth Contol Ristede og saltede cashewnødder eller mandler.