Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Quinoasalat med bagte tomater og mandler
60 min
Serveringer: 2
En skøn og mættende quinoasalat med lækre ovnbagte tomater, syltede rødløg og vores tørristede mandler som salattopping.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 dl hvid quinoa
1 bdt frisk basilikum
1 stk avocado
1 spsk Earth Control ristede & saltede mandler
Syltede rødløg
2 stk rødløg
1/2 dl æblecidereddike
1/2 dl vand
1 tsk salt
3-4 spsk kokossukker (evt alm.sukker)
Sort peber
Bagte Tomater
500 g små tomater
1 spsk olivenolie
Salt & peber
Dressing
4 spsk olivenolie
1/2 citron, saften herfra
1 ts kgrov sennep
Salt & peber
Bagte tomater; Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad.
Krydre med salt og peber og fordel en smule olie på tomaterne.
Bag dem i ovnen ved 125 grader varmluft i ca. 1 time.
Kog quinoa efter anvisning på posen og afkøl.
Syltede rødløg; Pil rødløgene, skær dem i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas.
Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde.
Giv det et opkog.
Hæld lagen over løgene og sæt glasset på køl.
Lad gerne løgene trække nogle timer.
Hak basilikum fint og skær avocadoen ud i tern.
Vend det forsigtigt rundt i den afkølede quinoa sammen med de ovnbagte tomater og tilsæt også syltede rødløg.
Dressing
Rør olivenolie, citronsaft, sennep, salt og peber sammen og fordel dressingen over salaten.
Top til sidst med grofthakkede salat-mandler og pynt med lidt ekstra syltede rødløg.
Ingredienser
2 dl hvid quinoa
1 bdt frisk basilikum
1 stk avocado
1 spsk Earth Control ristede & saltede mandler
Syltede rødløg
2 stk rødløg
1/2 dl æblecidereddike
1/2 dl vand
1 tsk salt
3-4 spsk kokossukker (evt alm.sukker)
Sort peber
Bagte Tomater
500 g små tomater
1 spsk olivenolie
Salt & peber
Dressing
4 spsk olivenolie
1/2 citron, saften herfra
1 ts kgrov sennep
Salt & peber
Fremgangsmåde
Bagte tomater; Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad.
Krydre med salt og peber og fordel en smule olie på tomaterne.
Bag dem i ovnen ved 125 grader varmluft i ca. 1 time.
Kog quinoa efter anvisning på posen og afkøl.
Syltede rødløg; Pil rødløgene, skær dem i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas.
Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde.
Giv det et opkog.
Hæld lagen over løgene og sæt glasset på køl.
Lad gerne løgene trække nogle timer.
Hak basilikum fint og skær avocadoen ud i tern.
Vend det forsigtigt rundt i den afkølede quinoa sammen med de ovnbagte tomater og tilsæt også syltede rødløg.
Dressing
Rør olivenolie, citronsaft, sennep, salt og peber sammen og fordel dressingen over salaten.
Top til sidst med grofthakkede salat-mandler og pynt med lidt ekstra syltede rødløg.
Lignende produkter
TØRRISTEDE & SALTEDE MANDLER
350 g
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Rødkålssalat med appelsin, figner og ristede hasselnødder
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier