Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Salat med grillet squash, feta og ristede pinjekerner
Salat
30 min
Serveringer: 4
Prøv en lækker salat med grillede squash fyldt med bulgur, salat, tomater, oliven, feta og ristede pinjekerner.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 squash
2 dl bulgur
75 g rucola
3 spsk grøn pesto
2 spsk feta
200 g tomater
2 spsk oliven
1 pose Earth Control pinjekerner
Skær squash på den lange led og derefter i halve.
Pensel dem med et par spiseske olie og grill dem på grillpande eller grillen.
Imens ristes pinjekernerne på en pande.
Kog bulguren som anvist på pakken og lad køle af.
Skyl rucola og bland sammen med den kogte bulgur og grøn pesto.
Fordel på et fad og anret de grillede squash henover.
Pynt fadet med tomater, feta, oliven, ekstra grøn pesto og de ristede pinjekerner.
Ingredienser
2 squash
2 dl bulgur
75 g rucola
3 spsk grøn pesto
2 spsk feta
200 g tomater
2 spsk oliven
1 pose Earth Control pinjekerner
Fremgangsmåde
Skær squash på den lange led og derefter i halve.
Pensel dem med et par spiseske olie og grill dem på grillpande eller grillen.
Imens ristes pinjekernerne på en pande.
Kog bulguren som anvist på pakken og lad køle af.
Skyl rucola og bland sammen med den kogte bulgur og grøn pesto.
Fordel på et fad og anret de grillede squash henover.
Pynt fadet med tomater, feta, oliven, ekstra grøn pesto og de ristede pinjekerner.
Lignende opskrifter
Ristede rosenkål med valnødder & appelsindressing
Falafelsalat med myntedressing
Linsepandekager med tomatsalsa
Nytårssalat med ristede pinjekerner, gedeost & bagte tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent