Denne sommersalat med asparges, bøffelmozzarella og Earth Control´s sprøde croutoner med fuldkorn passer perfekt til grillede grønsager og saftigt kød og bør nydes på en lun sommeraften med godt selskab.
Af Michala Kramer
14 stk stilke fra asparges
2 håndfulde cherrytomater
3 spsk olivenolie
2 håndfulde feldsalat
1 stk bøffelmozzarella
2 spsk god grøn pesto
1 pose Earth Control croutoner med fuldkorn
Salt & peber
Skyl og skær asparges i halve.
Læg dem på en pande sammen med tomater og olivenolie.
Drys med salt og peber, og grill på panden i 5-6 minutter.
Skyl feldsalat og anret på en tallerken med grillede asparges og tomater på toppen.
Riv bøffelmozzarella i skiver og fordel ud over salaten sammen med grøn pesto.
Drys de sprøde croutoner ud over salaten lige før servering.
Ingredienser
14 stk stilke fra asparges
2 håndfulde cherrytomater
3 spsk olivenolie
2 håndfulde feldsalat
1 stk bøffelmozzarella
2 spsk god grøn pesto
1 pose Earth Control croutoner med fuldkorn
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skyl og skær asparges i halve.
Læg dem på en pande sammen med tomater og olivenolie.
Drys med salt og peber, og grill på panden i 5-6 minutter.
Skyl feldsalat og anret på en tallerken med grillede asparges og tomater på toppen.
Riv bøffelmozzarella i skiver og fordel ud over salaten sammen med grøn pesto.
Drys de sprøde croutoner ud over salaten lige før servering.