40 g Earth Control cashewnødder, ristede & saltede
Hyldeblomstdressing
4 spsk olivenolie
1 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
saft fra 1/2 citron
salt og peber
Skyl salaten, dup den tør, og fordel det på et fad. Rens jordbærrene, skær dem ud i skiver eller kvarter og fordel dem på salaten sammen med de friskbælgede ærter.
Skær toppen af radiserne og skær dem ud i tynde skiver.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten og drys med croutoner og hakkede cashewnødder inden servering.
Ingredienser
100 g grøn salat mix
200 g jordbær
200 g friskbælgede ærter
1 bdt radiser
40 g Earth Control hvidløgscroutoner
40 g Earth Control cashewnødder, ristede & saltede
Hyldeblomstdressing
4 spsk olivenolie
1 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
saft fra 1/2 citron
salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl salaten, dup den tør, og fordel det på et fad. Rens jordbærrene, skær dem ud i skiver eller kvarter og fordel dem på salaten sammen med de friskbælgede ærter.
Skær toppen af radiserne og skær dem ud i tynde skiver.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten og drys med croutoner og hakkede cashewnødder inden servering.