Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Speltsalat med spinat og tranebær
30 min
Serveringer: 4
Fyldig salat med spelt, aubergine, frisk spinat og lækre tranebær som topping. God som måltidssalat eller to go på madpakken.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 dl perlespelt
1 stk aubergine
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk chiliflager
100 g babyspinat
1 pose Earth Control ristet salatmix
1 pose Earth Control tranebær
salt/peber
3 dl perlespelt
1 stk aubergine
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk chiliflager
100 g babyspinat
1 pose Earth Control ristet salatmix
1 pose Earth Control tranebær
salt/peber
Skyl speltkernerne, kog efter anvisning på posen og afkøl.
Skær auberginen i små tern.
Varm olie i en pande og svits finthakket hvidløg i ca. 1 minut – det skal ikke tage farve.
Tilsæt chiliflager og auberginetern.
Steg i ca. 5-6 minutter, indtil auberginerne er helt bløde og gyldne på alle sider.
Tilsæt evt. mere olie undervejs.
Tilsæt til sidst rengjorte spinatblade og lad det få en smule varme, så det falder sammen – smag til med salt og peber.
Fordel den kogte spelt på et fad og bland det sammen med de stegte grøntsager.
Top med ristet salatmix og tranebær inden servering og nyd f.eks. til oksekød eller lam.
Ingredienser
3 dl perlespelt
1 stk aubergine
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk chiliflager
100 g babyspinat
1 pose Earth Control ristet salatmix
1 pose Earth Control tranebær
salt/peber
3 dl perlespelt
1 stk aubergine
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk chiliflager
100 g babyspinat
1 pose Earth Control ristet salatmix
1 pose Earth Control tranebær
salt/peber
Fremgangsmåde
Skyl speltkernerne, kog efter anvisning på posen og afkøl.
Skær auberginen i små tern.
Varm olie i en pande og svits finthakket hvidløg i ca. 1 minut – det skal ikke tage farve.
Tilsæt chiliflager og auberginetern.
Steg i ca. 5-6 minutter, indtil auberginerne er helt bløde og gyldne på alle sider.
Tilsæt evt. mere olie undervejs.
Tilsæt til sidst rengjorte spinatblade og lad det få en smule varme, så det falder sammen – smag til med salt og peber.
Fordel den kogte spelt på et fad og bland det sammen med de stegte grøntsager.
Top med ristet salatmix og tranebær inden servering og nyd f.eks. til oksekød eller lam.
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier