Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Spinatsalat med pære og græskarkerner
15 min
Serveringer: 4
Skøn spinatsalat med friske pærer og vores delikate græskarkerner som topping.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g babyspinat
3 pærer
4-5 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
Dressing
1 tsk stødt kardemomme
3 spsk olivenolie
1 tsk flydende honning
1 spsk æblecidereddike eller lys eddike
Salt og peber
Skyl spinatbladene meget grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke.
Kom spinaten i en stor skål.
Skær pærerne ud i små tern bland med salaten.
Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til med salt & peber.
Hæld dressing udover salaten, og drys med ristede græskarkerner.
Perfekt til grillet kød som f.eks. kylling, lam eller koteletter.
Ingredienser
150 g babyspinat
3 pærer
4-5 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
Dressing
1 tsk stødt kardemomme
3 spsk olivenolie
1 tsk flydende honning
1 spsk æblecidereddike eller lys eddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl spinatbladene meget grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke.
Kom spinaten i en stor skål.
Skær pærerne ud i små tern bland med salaten.
Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til med salt & peber.
Hæld dressing udover salaten, og drys med ristede græskarkerner.
Perfekt til grillet kød som f.eks. kylling, lam eller koteletter.
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier