Spinatsalat med pære og græskarkerner

15 min
Serveringer: 4
Skøn spinatsalat med friske pærer og vores delikate græskarkerner som topping.
Af

Ingredienser

150 g babyspinat
3 pærer
4-5 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner

Dressing

1 tsk stødt kardemomme
3 spsk olivenolie
1 tsk flydende honning
1 spsk æblecidereddike eller lys eddike
Salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl spinatbladene meget grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke.
Kom spinaten i en stor skål.
Skær pærerne ud i små tern bland med salaten.
Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til med salt & peber.
Hæld dressing udover salaten, og drys med ristede græskarkerner.
Perfekt til grillet kød som f.eks. kylling, lam eller koteletter.

Lignende opskrifter