Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
Choko snacks
Dressing
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Juleinspiration
Morgenmadsinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
DK
DK
SE
FI
Dadelbarer med kakao, nødder & rødbede
Søde Sager
20 min
Serveringer: 10
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g Earth Control cashewnødder, usaltede
100 g kokosmel
15 Earth Control dadler, uden sten - cirka 250 g
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
1 tsk stødt kanel
Et nip salt
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Fordel
massen i en form på 18 x 18 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med kokos eller finthakkede pistacienødder.
Stil formen på køl i 3-4 timer, hvorefter den skæres ud i barer.
Opbevar barerne på køl eller i fryseren og tages op 30-60 minutter før de skal spises.
Ingredienser
150 g Earth Control cashewnødder, usaltede
100 g kokosmel
15 Earth Control dadler, uden sten - cirka 250 g
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
1 tsk stødt kanel
Et nip salt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Fordel
massen i en form på 18 x 18 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med kokos eller finthakkede pistacienødder.
Stil formen på køl i 3-4 timer, hvorefter den skæres ud i barer.
Opbevar barerne på køl eller i fryseren og tages op 30-60 minutter før de skal spises.
Lignende produkter
STENFRI DADLER
175 g
Lignende opskrifter
Chia parfait
Juletapas konfekt
Stiky daddelkage
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent