Bagt broccolisalat

30 min
Serveringer: 4
Prøv en bagt broccolisalat med masser af fylde, smag og et sødt indslag af rosiner og tranebær. Nyd som tilbehør til kød eller som en fyldig måltidssalat.
Af

Ingredienser

1 broccoli, stort
50 g Earth Control valnødder eller pekannødder
2 spsk olivenolie
100 g feta
75 g Earth Control jumborosiner eller tranebær
Salt/peber

Dressing

2 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike
1 spsk grov sennep
Salt/peber

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 185 grader.
Skær broccolien ud i mindre buketter og kom dem i en foodprocessor.
Blend dem, til det bliver helt fint, nærmest som ris.
Vend det med olivenolie, salt og peber og bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
Hak valnødder eller pekannødderne fint og vend dem i blandingen.
Bag det hele ved 185 grader varmluft i 10-12 minutter – rør i det undervejs.
Tag pladen ud af ovnen og lad det køle af.
Vend den bagte broccoli med feta.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til, inden den vendes i salaten.
Top til sidst med jumborosiner eller tranebær.

Lignende opskrifter