Cremet cashew hummus med falafler

60 min
Serveringer: 4
Skøn og cremet cashew hummus med sprøde falafler, som skaber en sydlandsk stemning rundt om middagsbordet.
Af

Ingredienser

1 pakke Earth Control falafler
2 poser Earth Control cashewnødder
2 fed hvidløg
1 spsk tahin
2 tsk paprika
4 spsk olivenolie
Saft og skal fra 1/2 øko citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Læg cashewnødderne i blød i vand i 30-40 minutter.
I en foodprocesser eller minihakker blendes tahin, hvidløg, citronsaft + skal, paprika, olie, salt og peber samt de bløde cashewnødder.
Blend grundigt i 1 minuts tid med pauser, indtil du har en cremet og blød hummus.
Stil på køl indtil brug.
Bland falafel farsen med 2,5 dl. kogende vand og lad trække i 10 minutter.
Form falafel-farsen til små runde kugler og steg på panden i oliven olie.
Vend dem rundt regelmæssigt, så de bliver gyldne på alle sider.
Server de sprøde falafler sammen med den færdige hummus, agurktern og evt. tomat/chili sauce på toppen.

Lignende opskrifter