Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Cremet cashew hummus med falafler
60 min
Serveringer: 4
Skøn og cremet cashew hummus med sprøde falafler, som skaber en sydlandsk stemning rundt om middagsbordet.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pakke Earth Control falafler
2 poser Earth Control cashewnødder
2 fed hvidløg
1 spsk tahin
2 tsk paprika
4 spsk olivenolie
Saft og skal fra 1/2 øko citron
Salt og peber
Læg cashewnødderne i blød i vand i 30-40 minutter.
I en foodprocesser eller minihakker blendes tahin, hvidløg, citronsaft + skal, paprika, olie, salt og peber samt de bløde cashewnødder.
Blend grundigt i 1 minuts tid med pauser, indtil du har en cremet og blød hummus.
Stil på køl indtil brug.
Bland falafel farsen med 2,5 dl. kogende vand og lad trække i 10 minutter.
Form falafel-farsen til små runde kugler og steg på panden i oliven olie.
Vend dem rundt regelmæssigt, så de bliver gyldne på alle sider.
Server de sprøde falafler sammen med den færdige hummus, agurktern og evt. tomat/chili sauce på toppen.
Ingredienser
1 pakke Earth Control falafler
2 poser Earth Control cashewnødder
2 fed hvidløg
1 spsk tahin
2 tsk paprika
4 spsk olivenolie
Saft og skal fra 1/2 øko citron
Salt og peber
Fremgangsmåde
Læg cashewnødderne i blød i vand i 30-40 minutter.
I en foodprocesser eller minihakker blendes tahin, hvidløg, citronsaft + skal, paprika, olie, salt og peber samt de bløde cashewnødder.
Blend grundigt i 1 minuts tid med pauser, indtil du har en cremet og blød hummus.
Stil på køl indtil brug.
Bland falafel farsen med 2,5 dl. kogende vand og lad trække i 10 minutter.
Form falafel-farsen til små runde kugler og steg på panden i oliven olie.
Vend dem rundt regelmæssigt, så de bliver gyldne på alle sider.
Server de sprøde falafler sammen med den færdige hummus, agurktern og evt. tomat/chili sauce på toppen.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier