Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Flæskestegs-sandwich med daddel-valnødde spread
15 min
Serveringer: 4
En lækker dagen-derpå sandwich med resterne af gårdsdagens flæskesteg og en spread med dadler og valnødder.
Af
Mads Nybro
Ingredienser
Fremgangsmåde
4-8 skiver af gårsdagens flæskesteg
80 g frisk grønkål, skyllet og plukket
4 spsk.mayonnaise
8 skiverbrød – gerne godt surdejsbrød
Lidt smør til stegning
Spread
75 g Earth Control valnødder
5 stk Earth Control dadler
30 g frisk persille
50 g parmesan
1 fedhvidløg
1 dl olivenolie
salt/peber
Start med at blende alle ingredienserne til din spread i en foodprocessor eller kraftig stavblender.
Skrab af og til kanterne ned med en dejskraber og blend i ca. 3-4 min eller til du har en jævn spread.
Smag til med salt og peber.
Genvarm flæskestegen.
Smør 4 skiver ristet brød med valnød-dadel spread og læg 2 tykke skiver flæskesteg på hver.
Top med grønkål, smør de resterende 4 skiver brød med mayonnaise og brug de sidste brødskiver som låg.
Ingredienser
4-8 skiver af gårsdagens flæskesteg
80 g frisk grønkål, skyllet og plukket
4 spsk.mayonnaise
8 skiverbrød – gerne godt surdejsbrød
Lidt smør til stegning
Spread
75 g Earth Control valnødder
5 stk Earth Control dadler
30 g frisk persille
50 g parmesan
1 fedhvidløg
1 dl olivenolie
salt/peber
Fremgangsmåde
Start med at blende alle ingredienserne til din spread i en foodprocessor eller kraftig stavblender.
Skrab af og til kanterne ned med en dejskraber og blend i ca. 3-4 min eller til du har en jævn spread.
Smag til med salt og peber.
Genvarm flæskestegen.
Smør 4 skiver ristet brød med valnød-dadel spread og læg 2 tykke skiver flæskesteg på hver.
Top med grønkål, smør de resterende 4 skiver brød med mayonnaise og brug de sidste brødskiver som låg.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier