Flæskestegs-sandwich med daddel-valnødde spread

15 min
Serveringer: 4
En lækker dagen-derpå sandwich med resterne af gårdsdagens flæskesteg og en spread med dadler og valnødder.
Af

Ingredienser

4-8 skiver af gårsdagens flæskesteg
80 g frisk grønkål, skyllet og plukket
4 spsk.mayonnaise
8 skiverbrød – gerne godt surdejsbrød
Lidt smør til stegning
Spread
75 g Earth Control valnødder
5 stk Earth Control dadler
30 g frisk persille
50 g parmesan
1 fedhvidløg
1 dl olivenolie
salt/peber

Fremgangsmåde

Start med at blende alle ingredienserne til din spread i en foodprocessor eller kraftig stavblender.
Skrab af og til kanterne ned med en dejskraber og blend i ca. 3-4 min eller til du har en jævn spread.
Smag til med salt og peber.
Genvarm flæskestegen.
Smør 4 skiver ristet brød med valnød-dadel spread og læg 2 tykke skiver flæskesteg på hver.
Top med grønkål, smør de resterende 4 skiver brød med mayonnaise og brug de sidste brødskiver som låg.

Lignende opskrifter