Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Græsk burger med veggiebøffer
30 min
Serveringer: 4
Skab en ægte græsk stemning med tzatziki, Earth Control veggiebøffer og syltede rødløg.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pakke Earth Control veggiebøffer
4 stk burgerboller
3 stk blommetomater
1/2 agurk
Hjertesalat og rucola
Syltede rødløg
Tzatziki
1 agurk
1,5 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Tzatziki Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske.
Ris agurken groft, læg det i et viskestykke og vrid væden fra.
Rør agurken ud i yoghurt, sammen med finthakket hvidløg, olie, salt og peber.
Lad trække i 10-15 min.
Veggiebøffer
Rør posens indhold ud i 2,5 dl. kogende vand.
Rør grundigt og lad trække i 10 min.
Form bøfferne til 4 store bøffer eller 6 mindre bøffer.
Steges i rigeligt olie på en pande, ca. 5 min på hver side.
Varm burgerbollerne på grillen.
Anret burgerne med tzatziki, veggiebøffer, hjertesalat, hakket agurk, tomater og syltede rødløg.
Server burgerne sammen med et glas koldt græsk ouzo.
Ingredienser
1 pakke Earth Control veggiebøffer
4 stk burgerboller
3 stk blommetomater
1/2 agurk
Hjertesalat og rucola
Syltede rødløg
Tzatziki
1 agurk
1,5 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Tzatziki Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske.
Ris agurken groft, læg det i et viskestykke og vrid væden fra.
Rør agurken ud i yoghurt, sammen med finthakket hvidløg, olie, salt og peber.
Lad trække i 10-15 min.
Veggiebøffer
Rør posens indhold ud i 2,5 dl. kogende vand.
Rør grundigt og lad trække i 10 min.
Form bøfferne til 4 store bøffer eller 6 mindre bøffer.
Steges i rigeligt olie på en pande, ca. 5 min på hver side.
Varm burgerbollerne på grillen.
Anret burgerne med tzatziki, veggiebøffer, hjertesalat, hakket agurk, tomater og syltede rødløg.
Server burgerne sammen med et glas koldt græsk ouzo.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier