Græsk burger med veggiebøffer

30 min
Serveringer: 4
Skab en ægte græsk stemning med tzatziki, Earth Control veggiebøffer og syltede rødløg.
Af

Ingredienser

1 pakke Earth Control veggiebøffer
4 stk burgerboller
3 stk blommetomater
1/2 agurk
Hjertesalat og rucola
Syltede rødløg

Tzatziki

1 agurk
1,5 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tzatziki Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske.

Ris agurken groft, læg det i et viskestykke og vrid væden fra.
Rør agurken ud i yoghurt, sammen med finthakket hvidløg, olie, salt og peber.
Lad trække i 10-15 min.

Veggiebøffer

Rør posens indhold ud i 2,5 dl. kogende vand.
Rør grundigt og lad trække i 10 min.
Form bøfferne til 4 store bøffer eller 6 mindre bøffer.
Steges i rigeligt olie på en pande, ca. 5 min på hver side.
Varm burgerbollerne på grillen.
Anret burgerne med tzatziki, veggiebøffer, hjertesalat, hakket agurk, tomater og syltede rødløg.
Server burgerne sammen med et glas koldt græsk ouzo.

Lignende opskrifter