Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Pasta med sød kartoffel og cashewnødder
30 min
Serveringer: 2
Denne pasta med sød kartoffel og cashewnødder er helt perfekt til sommeren lune grillmåltider og velegnet til hele familien.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
250 g båndpasta
150 g søde kartofler
1 dl madlavningsfløde
1 spsk rød pesto
Saft fra 1/2 lime eller citron
Salt og peber
Serveres med
1 pose Earth Control cashewnødder
1 håndfuld persille
1 tsk limesaft
1 drys sesamfrø
Tænd ovnen på 180 grader.
Vask den søde kartoffel og skær den over på den lange side.
Til denne opskrift behøves kun 1/2 sød kartoffel (svarende til cirka 150 g).
Prik hul inde i kartoflen, læg den på en bageplade og bag i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter til den er blød (mærk til med en gaffel).
Når kartoflen er færdig skrabes indeholdet ud og blandes i en mixer sammen med madlavningsfløde, rød pesto, salt, peber og limesaft.
Brug her en lille foodprocesser, minihakker eller blender.
Mix ingredienserne til du har en cremet og ensfarvet creme.
Kog båndpasta i 2-3 minutter (pastaen skal endelig ikke koges for længe).
Hæld vandet fra pastaen og hæld den lune creme op i pastagryden.
Bland det hele forsigtigt rundt.
Hak cashewnødder groft og drys ovenpå retten sammen med lidt limesaft, frisk persille og sesamfrø.
Ingredienser
250 g båndpasta
150 g søde kartofler
1 dl madlavningsfløde
1 spsk rød pesto
Saft fra 1/2 lime eller citron
Salt og peber
Serveres med
1 pose Earth Control cashewnødder
1 håndfuld persille
1 tsk limesaft
1 drys sesamfrø
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Vask den søde kartoffel og skær den over på den lange side.
Til denne opskrift behøves kun 1/2 sød kartoffel (svarende til cirka 150 g).
Prik hul inde i kartoflen, læg den på en bageplade og bag i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter til den er blød (mærk til med en gaffel).
Når kartoflen er færdig skrabes indeholdet ud og blandes i en mixer sammen med madlavningsfløde, rød pesto, salt, peber og limesaft.
Brug her en lille foodprocesser, minihakker eller blender.
Mix ingredienserne til du har en cremet og ensfarvet creme.
Kog båndpasta i 2-3 minutter (pastaen skal endelig ikke koges for længe).
Hæld vandet fra pastaen og hæld den lune creme op i pastagryden.
Bland det hele forsigtigt rundt.
Hak cashewnødder groft og drys ovenpå retten sammen med lidt limesaft, frisk persille og sesamfrø.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier