Spicy Meat Balls Sandwich

45 min
Serveringer: 4
Af

Ingredienser

Spicy Meat Balls – ca. 20 stk

30 g hakket Earth Control soltørrede tomater
500 g oksekød, hakket
2 spsk rasp
2 spsk mælk
2 stk æg
1 fed presset hvidløg
1 tsk røget paprika
3/4 tsk salt
20 g finthakket persilleblade

Tomatsauce

75 g Earth Control soltørrede tomater, små tern
1 ds hakkede tomater
1 stk habanero chili, finthakket
1 stk finthakket løg
3 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
4 stk Ciabatta-boller
feldsalat
revet parmesan

Fremgangsmåde

Varm olie i en gryde og sautér løg til de er klare, ca. 5 min.
Tilsæt chili og hvidløg og rist 1 min.
Kom begge slags tomater i og kog saucen i 10-15 min ved svag varme.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Rør rasp og mælk sammen og lad det trække 5 min.
Rør sammen med tomat, æg, hvidløg, paprika og salt.
Rør nu blandingen op med kødet og vend hakket persille i.
Form kødboller med 3-4 cm tykkelse, og steg dem gyldne ved middel varme.
Kom dem i tomatsaucen og lad simre under låg i 10 min.
Rist 4 ciabatta-boller, flæk dem, og anret en smule feldsalat, derefter Spicy Meat Balls med sauce ovenpå.
Afslut med revet parmesan og evt. knust sort peber.

Lignende opskrifter