Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Spicy Meat Balls Sandwich
45 min
Serveringer: 4
Af
Mads Nybro
Ingredienser
Fremgangsmåde
Spicy Meat Balls – ca. 20 stk
30 g hakket Earth Control soltørrede tomater
500 g oksekød, hakket
2 spsk rasp
2 spsk mælk
2 stk æg
1 fed presset hvidløg
1 tsk røget paprika
3/4 tsk salt
20 g finthakket persilleblade
Tomatsauce
75 g Earth Control soltørrede tomater, små tern
1 ds hakkede tomater
1 stk habanero chili, finthakket
1 stk finthakket løg
3 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
4 stk Ciabatta-boller
feldsalat
revet parmesan
Varm olie i en gryde og sautér løg til de er klare, ca. 5 min.
Tilsæt chili og hvidløg og rist 1 min.
Kom begge slags tomater i og kog saucen i 10-15 min ved svag varme.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Rør rasp og mælk sammen og lad det trække 5 min.
Rør sammen med tomat, æg, hvidløg, paprika og salt.
Rør nu blandingen op med kødet og vend hakket persille i.
Form kødboller med 3-4 cm tykkelse, og steg dem gyldne ved middel varme.
Kom dem i tomatsaucen og lad simre under låg i 10 min.
Rist 4 ciabatta-boller, flæk dem, og anret en smule feldsalat, derefter Spicy Meat Balls med sauce ovenpå.
Afslut med revet parmesan og evt. knust sort peber.
Ingredienser
Spicy Meat Balls – ca. 20 stk
30 g hakket Earth Control soltørrede tomater
500 g oksekød, hakket
2 spsk rasp
2 spsk mælk
2 stk æg
1 fed presset hvidløg
1 tsk røget paprika
3/4 tsk salt
20 g finthakket persilleblade
Tomatsauce
75 g Earth Control soltørrede tomater, små tern
1 ds hakkede tomater
1 stk habanero chili, finthakket
1 stk finthakket løg
3 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
4 stk Ciabatta-boller
feldsalat
revet parmesan
Fremgangsmåde
Varm olie i en gryde og sautér løg til de er klare, ca. 5 min.
Tilsæt chili og hvidløg og rist 1 min.
Kom begge slags tomater i og kog saucen i 10-15 min ved svag varme.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Rør rasp og mælk sammen og lad det trække 5 min.
Rør sammen med tomat, æg, hvidløg, paprika og salt.
Rør nu blandingen op med kødet og vend hakket persille i.
Form kødboller med 3-4 cm tykkelse, og steg dem gyldne ved middel varme.
Kom dem i tomatsaucen og lad simre under låg i 10 min.
Rist 4 ciabatta-boller, flæk dem, og anret en smule feldsalat, derefter Spicy Meat Balls med sauce ovenpå.
Afslut med revet parmesan og evt. knust sort peber.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier